Alarmerende berichten over de coronasituatie in Oost-Europa

 

Het kan u niet ontgaan zijn. In Oekraïne trekt de corona-pandemie enorme sporen. Het aantal coronadoden is enorm en de zorg die in Oekraïne gegeven kan worden minimaal.

Ook in het dagelijks leven zorgt corona voor de nodige ontwrichting. Toegenomen werkloosheid en een hoge inflatie maken het voor steeds meer mensen onmogelijk om rond te komen. De energieprijzen blijven stijgen en de dagelijkse boodschappen worden ook steeds duurder.

Het uitgiftepunt van Sjofar bedient nog steeds vele mensen, die hier een warme maaltijd en een voedselpakket kunnen ontvangen. Maar het ziet er naar uit dat Sjofar moet gaan stoppen met deze hulp. De beschikbare budgetten zijn uitgeput en men heeft geen idee hoe nog rond te komen terwijl de winter is ingevallen.

Als Vrienden van Zjitomir willen we Het Anker en Sjofar graag te hulp schieten. We willen graag helpen dat de hulpverlening in Oekraïne door kan gaan. En dat kunnen we niet alleen.

Vandaar dat we een beroep op u doen: Wilt u ons helpen om te helpen?

 

Dan kunnen we iets warmte brengen in de Oekraïense kou!!

Helpt u mee om de hongerigen in Zjitomir te voeden?

Dit kan HIER meteen via iDeal. Vul zelf het bedrag in dat u wenst.

Overmaken kan via onze bankrekening NL05INGB0009277592 ten name van Stichting Vrienden van Zjitomir te Capelle aan den IJssel.